Saturday, October 22, 2011

sEnArai pEmEnang - givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ

Assalam...
sebelum nana umumkan siapa yang bertuah untuk giveaway ni nana nak minta maaf atas kelewatan yang berlaku...keletihan masih terasa lagi walaupun dah beberapa hari majlis ulangtahun tu berlalu...hehehe...oklah aritu nana ada bagitahu yang nana akan guna random.org untuk buat pemilihan bagi pemenangkan...jom tengok siapa yang bertuah tu....

3D Campbell Book Story (8Pcs)

True Random Number Generator  58Powered by RANDOM.ORG

1. Ana|Lyna

True Random Number Generator  75Powered by RANDOM.ORG

2. azurin ramli


True Random Number Generator  69Powered by RANDOM.ORG

3. azie


True Random Number Generator  37Powered by RANDOM.ORG

4. lovely cute art


True Random Number Generator  70Powered by RANDOM.ORG

5. tiefazatie


True Random Number Generator  55Powered by RANDOM.ORG

6. juneza


True Random Number Generator  25Powered by RANDOM.ORG

7. mamaishazah


True Random Number Generator  1Powered by RANDOM.ORG

8. IntaNBerliaN

Keychain = Pattaya (botol) - 7pcs





True Random Number Generator  36Powered by RANDOM.ORG

9. Si Petite



True Random Number Generator  9Powered by RANDOM.ORG

10. Zie


True Random Number Generator  40Powered by RANDOM.ORG

11. Khamilah Che Mat


True Random Number Generator  46Powered by RANDOM.ORG

12. mi$$ oZja


True Random Number Generator  13Powered by RANDOM.ORG

13. cheq sue


True Random Number Generator  62Powered by RANDOM.ORG

14. MOHD IZAD


True Random Number Generator  59Powered by RANDOM.ORG


15. linda syasya

Keychain: BALI (7PCS)





True Random Number Generator  78Powered by RANDOM.ORG

16. seputihsalju


True Random Number Generator  4Powered by RANDOM.ORG

17. FAISHAFATIHAH


True Random Number Generator  30Powered by RANDOM.ORG

18. Joel Leslie


True Random Number Generator  14Powered by RANDOM.ORG

19. atien


True Random Number Generator  15Powered by RANDOM.ORG

20. 'aq suka contest'



True Random Number Generator  52Powered by RANDOM.ORG



21.Lelord



True Random Number Generator  66Powered by RANDOM.ORG



22.inasepi



True Random Number Generator  41Powered by RANDOM.ORG



23.FarhanahAdzlan


KEYCHAIN: Vietnam (8pcs)





True Random Number Generator  60Powered by RANDOM.ORG



24.Mel



True Random Number Generator  59Powered by RANDOM.ORG



25.linda syasya



True Random Number Generator  20Powered by RANDOM.ORG


26. Nida



True Random Number Generator  31Powered by RANDOM.ORG



27.m@m@tomel



True Random Number Generator  17Powered by RANDOM.ORG



28.My Inspiration



True Random Number Generator  19Powered by RANDOM.ORG


29.azelyusoff



True Random Number Generator  44Powered by RANDOM.ORG



30.mimie


Special Gift Keychain Dari Pattaya dan Thailand





31. Nida - bagi ucapan yang sangat panjang beserta doa,sajak,syair dan pantun utk akif...thanks yea...

32. mamaishazah - mendoakan untuk nana, en.abi dan akif...thanks a lot...

Special Gift Keychain Dari Pattaya



33. Mel - sanggup cari makna nama akif... (nana dah tahu makna tu sebelum letak pd akif) apapun thanks...

34. Joel Leslie - ucapan yang panjang utk akif



wah ramainya dapat hadiah...hadiah keychain jadi banyak sebab bila nana check balik stock yang nana simpan tu rupanya ada banyak juga...walaupun kecil tapi nana ikhlas bagi pada semua...pada yang tersenarai sebagai pemenang sila beri nana nama,alamat dan no.telefon kat komen nih yea selewat-lewatnya hari Ahad 23/10/11 ...jangan risau nana tak akan publishkan dan sertakan sekali hadiah yang korang dapat sebab ada yang dapat dua hadiah rasanya bagi memudahkan nana nak packing sekali...kepada yang tak menang nana ucapakan ribuan terima kasih sebab sudi join dan jadi follower nana...salam perkenalan...

1 comment:

eITA said...

dah tag contest..
http://my-khalish.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html