Saturday, July 30, 2011

HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE LUCKYDRAW!

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 30/07/2011 11.00 malam

Syarat-syarat Kepada blogger:
  1. Menjadi follower HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE dan THE SARADIARIES
  2. Buat entry tentang cabutan bertuah di butik online ini (sticky post sehingga 30/7/2011 (optional))
  3. Perlu link kan blog HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE dan THE SARADIARIES dalam entry anda.
  4. Lepas itu, WAJIB email kan link entry anda di saraa.collection{at}gmail.com (untuk mengelakkan terlepas pandang jika anda tinggalkan link di ruangan komen di bawah)

Thursday, July 21, 2011

Setahun Jagung GA

.
klik banner untuk join...
tarikh tutup: 25. July.2011 12 tghhari

Saya Join Setahun Jagung GA dari Asma Felt Box kerana hadiahnya sangat comel dan cute...

Friday, July 15, 2011

KSWSK Giveaway

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 15.08.2011

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

klik banner untuk maklumat lanjut....
tarikh tutup: 14 Ogos 2011

Hari Raya Give Away

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 25 August 2011

hadiahnya maxi dress yang dalam gambar tu...
bestnye kalau dapat maxi dress nih sebab sekarang nih tengah survey nak beli maxi dress...
(^^,)

giveaway - handmade zipper accordion wallet

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 16 Julai 2011 11pm

favourite saya adalah ini..

all in one wallet

yang pic kat atas tu pun cantik juga...tapi lagi best kalau dapat color pink dan pic love...hehehe

GIVEAWAY : HEART FELT PINCUSHION

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 17 Julai 2011

Tuesday, July 12, 2011

Follow Kek Lapis GA

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 10 August 2011

tag:


Yana Birthday Giveaway

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 30 Julai 2011

ucapan:
selamat menyambut ulang tahun kelahiran yana...semoga panjang umur dan murah rezeki serta dilimpahi kebahagian dan keberkatan dari ALLAH s.w.t....

Monday, July 11, 2011

GA - Setulus Ingatan

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 5 Ramadhan 1432H/5ptg

ucapan untuk keyphochee sekeluarga:

Jika semua harta adalah racun, maka zakatlah penawarnya.
Jika seluruh umur adalah dosa, maka taubatlah ubatnya.
Jika seluruh bulan adalah noda, maka Ramadhan lah pemutihnya.,
SALAM RAMADHAN 1432H....semoga kita sama-sama dapat menjalani ibadat ramadhan kali ini dengan sempurna...


Giveaway by Lynn's Cottage

nak dapat hadiah ni...klik banner untuk join...
tarikh tutup: 29 Julai 2011

3rd GA : Happy Birthday Kakak

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 19 Julai 2011 9.52 malam

ucapan buat kakak:
selamat ulang tahun kelahiran yang ke 11 tahun...moga panjang umor dan menjadi anak yang solehah...belajar rajin-rajin dan sentiasa mendengar kata orang tua...

GA sempana Ramadhan by CIk Gugu

klik banner untuk join...
tarikh tutup: 31.07.2011 jam 12.00 tengah hari

nama: AZLEANA YUSOF (NANA)
umur: 26 Tahun
pekerjaan: BEKERJA

Walnut Shoppe 1st Giveaway !

klik banner untuk join...
tarikh tutup" 10 Ogos 2011

tag: